onsdag 23. april 2008

Veien videre?

Hvordan går det?
Har etterutdanningskurset gitt deg noen ideer? Har du prøvd noe nytt i undervisningen din? Begynner du å "få tak i" læreplanen?
Er det noe du vil diskutere med andre? bare sett i gang!

3 kommentarer:

Elis blogg sa...

Hei! Skrev mye , men det ble slettet!Prøver om innlegget blir publisert uten forhåndsvisning.
mvh Eli

Elis blogg sa...

Hei!
Prøver å skrive litt kort, har skrevet myyye, men det ble slettet.
Vet ikke om det går an å skrive/lage blogg med flere administratorer. Er ergelig om noen sletter det andre har brukt lang tid på å skrive/lage.
Kan jeg lage innlegg i denne bloggen??? Eller bare gi kommentar??
Har egen blogg: elikblogg.blogspot.com (Kommer også inn via: fremmedspraak.wikispaces.com...deltagere...Oslo, fransk, Eli Godaker)Fagblogg for engelsk, fransk, tysk, spansk, russisk, norsk2. Har også sider for lærere, elever og andre som er opptatt av språk og skole i Norge og Europa...Litt om utdanning, skolen min, IKT mm.
Har oppdaget at det er VELDIG MANGE GODE SIDER på nettet.
På You Tube feks. finnes det faktisk mange gode videoer. En kan lage selvrettende flervalgslytteprøver til disse, utfra en felles karakterstøttende norm...Lett for læreren og vil føles rettferdig for elevene.
Bruker bloggen min i undervisningen. Elevene kan gå inn på sider jeg har markert på forhånd, jeg kan individualisere...legge inn navnet på eleven, foran/bak adersser jeg vil de skal gå inn på. Kan legge ut nettsteder som er uoversiktlige/omfattende,fordi jeg kan bestemme hvilken side elevene skal begynne å jobbe fra. Kan spare tid.
mvh. Eli

Andre sa...

Hyggelig Eli. Du får bare skrive mer. Kan du gi meg adressen (skrive den) til din blogg så kan kanskje flere dra nytte av den.
Andre